Officiell sida för bandet Pushing Cows, som består av några gossar, en stor gul nalle, musik samt tramsigheter.


tisdag 31 augusti 2004

Sommaren var skön.

Ja, det blev faktiskt lite gjort i sommar. Hitentills tre helt klara låtar varav två är inspelade. Och sen är det c:a tre som inte helt är klara än, men det kommer väl så småningom. För att avslöja mer information kan jag säga att det finns en fem låtar till som är på G. De är tyvärr inte inrepade med hela bandet.

Vi har också haft två spelningar. En i Stockholm på en femtioårsfest. För övrigt Simons pappas femtioårsfest. Det blev lyckat måste jag säga och festen var riktigt rolig.

Den andra spelningen utspelade sig i Karlshamn för nollorna på BTH. Den spelningen blev också lyckad och det var hemskt roligt att genomföra den. Nästan ännu roligare var det att repa inför spelningen/spelningarna. För vi har ju faktiskt haft den stora reparveckan, där vi repade in de tree nya låtarna, gamla låtar samt att vi repade in en del covers också. Den reparveckan ägde rum i min pappas hus då de var bortresta och repningen skedde akustikt; simon hade dock elbas. hmm. Andra gången vi hade en period av bara repning var i en studio i Karlshamn. Vi började kl 5 på eftermiddagarna och slutade kl 4 på natten förutom den sista dagen då vi höll på till 6 på morronen.


Det känns som vi har skapat en hel del. Det känns som att vi lagt ner tillräckligt med tid på de låtar vi har tyckt varit bäst och på så sätt tagit fram det bästa ur de här låtarna. En av de låtarna heter C# Major och finns upplagd för nedladdning. De andra två låtarna Heter Craig Thomas will be your captain tonight och C# Minor. Craig Thomas är också inspelad och kommer så småning om att läggas upp, det som fattas är att den ska mixas mm. C# Minor är inte inspelad än för det har inte funnits tid till det än. Men förhoppningsvis kommer den också att spelas in inom en snar framtid.Sov gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar